FHM500

Monique besodemieterd door vriendje!

22 augustus 2012 om 14:45 door FHM Chris

Zwaar besodemieterd. Gewoon keihard bedrogen door haar eigen vriend. ‘Vriendjelief’ aka Jeffrey Bok heeft namelijk meerdere malen buiten het potje gepist. Da’s niet netjes van je meneer Bok. Dat doe je niet. Zeker niet bij een van de 500 mooiste vrouwen van Nederland. Je zou je in je handjes moeten knijpen, badmuts die je d’r bent.

Watskeburt?
De 20-jarige Volendamse knaap zou zijn vreemdgegaan met een 40-jarige gescheiden vrouw die moeder is van drie kinderen. Het verhaal ging al langere tijd de ronde aan de Dijk, maar nu is het ook door het management van Monique Smit bevestigd. Tegenover Story verklaarde bron X het volgende: ‘De overspelverhalen kwamen bij Monique terecht en zij heeft Jeffrey ermee geconfronteerd. Hij liet Monique ook meteen weten dat hij enorm veel spijt had van zijn bedrog.’

En nu?
Stuurt Monique bloedbroer Jan op de vreemdganger af. Jan zal hem eens een lesje leren! Nee helaas, zo is het niet gelopen. Waar de meeste vriendinnetjes hun vriendje toch echt zouden laten opbokken (háhá), daar is Monique er een van het vergevende soort. ‘Natuurlijk heeft ze geworsteld met allerlei gevoelens, maar toch is ze zó verliefd op Geoffrey dat ze hem een tweede kans wil geven’, aldus een geheime bron tegenover de roddelrubriek. Ook Monique wilde er nog wat over kwijt. In een verklaring meldde de goedlachse blondine dat zij en Jeffrey gelukkiger zijn dan ooit. ‘We hebben samen keihard gevochten en elkaar weer teruggevonden.’ Pfff, daar komt onze Noord-Hollandse milfhunter weer goed weg. Monique, je bent te lief voor deze wereld!

Reageer